INICI
đŁ Youtubers Catalans (864)
đ€ Wordle CatalĂ
đ Corrector catalĂ
đ El Temps
ÂżQuĂš Ă©s VLOGS.cat?
Normativa dâadmissiĂł
Mencions
Contacte
PolĂtica de privadesa i cookies
Inici
đŁ Youtubers Catalans (841)
đ€ Wordle CatalĂ
đ Corrector CatalĂ
đ El Temps
ÂżQuĂš Ă©s VLOGS.cat?
Mencions
Novetats
De Google Maps 3D a Blender
Roda de Premsa de presentaciĂł del CĂČmic Barcelona 43 @ComicBarcelona
hell's greatest dad part 4 #charliemorningstar #alastor #luciferhazbinhotel #alastorhazbinhotel
La pitjor estrategia ha sigut comprar "Bola" i "One Piece" a la vegada - #OnePiece #doblatgecatala
CANAL DE CUINA CATALANA- VicFood
Dv, març 24, 2023 11:00am
URL:
Embed:
đ Veure tots
CUINA CATALANA- VicFood
đ Com fer ALBERGĂNIES FARCIDES DE CARN picada al FORN (FĂCIL I RĂPID) – CUINA CATALANA
Vols fer una de les meves receptes preferides? No et pots perdre aquesta recepta d’ALBERGĂNIES al forn farcides de carn.
SĂłn un autĂšntic ESPECTACLE! Les albergĂnies es poden farcir de verdures i fer un plat vegetariĂ , de tonyina i de tot el que se’t pugui passar pel cap. Amb tot el que li posis queden bĂ©! PerĂČ avui les farcirem de carn. Utilitzarem tant carn de porc com carn de vedella. La picada de vedella ens donarĂ molt gust i la de porc amb mĂ©s greix ens aportarĂ mĂ©s melositat. Realment aquest plat ens aboca aquelles albergĂnies farcides de la cuina de sempre. De la cuina de l’Ă via. SĂłn un d’aquells plats que no pots deixar de pensar en la taula de fa uns anys. Receptes relacionades o esmentades: Sopa de farigola:
https://youtu.be/SeoyGp1QcbM
AlbergĂnia Cremada:
https://youtu.be/Z3KKPymoCv0
Ingredients AlbergĂnies farcides 2 AlbergĂnies que facin un pam de llargada 80âŻg de picada de porc 80âŻg de picada de vedella 1 cullerada de pinyons 50âŻg de pa ratllat 1 ceba de figueres 100âŻml de llet 2 ous durs 1 Branca de farigola 1 Branca de RomanĂ 1 iogurt grec 20 fulles de coriandre 1/2 llimona Sal Pebre Oli d’oliva Pas a pas 00:00 Inici 00:17 PresentaciĂł recepta d’albergĂnies farcides 01:00 Piquem una ceba ben menuda 01:40 Netegem les albergĂnies amb aigua i les tallem longitudinalment 01:42 Farem uns talls a la polpa, hi posarem un grapat de sal i les deixarem reposar 10 minuts, aixĂ perdran l’amargor. 02:25 Tirarem un rajolĂ d’oli a la cassola i sofregirem la ceba durant uns 15 minuts a foc mitjĂ i anar remenat perquĂš no es cremi. 02:32 Passa’t aquest temps posarem l’all tallat a bastonets i el deixarem coure durant 5 minuts 03:30 Possar a coure els ous 10′ 04:00 Posarem les albergĂnies al forn durant 20 minuts amb el forn a 200 graus. 04:30 Aixecarem sucres amb un got de vi ranci 05:10 Hi afegirem la carn picada a la nostra paella i la deixarem coure. Hi posem unes aromĂ tiques al gust 06:00 Sal pebrar el farciment 06:30 Hi posem les aromĂ tiques que mĂ©s ens agradin (RomanĂ, farigola, comĂ,…) 07:00 Tirarem els pinyons i ho deixarem coure tot plegat 07:30 Un cop cuites les albergĂnies, buidem la polpa amb una cullera. 07:56 Piquem aquesta polpa i l’afegim al farcit de la paella 08:18 Un cop feta la carn i posarem una cullerada de pa ratllat 08:28 Hi afegirem tambĂ© la llet i donarem un parell de voltes 08:48 Tallem i afeguim l’ou a la paella 09:00 Omplim les nostres AlbergĂnies amb el farcit 09:30 Posem una mica de pa ratllat per sobre i les portem al forn a tota castanya fins a torrar una mica el pa 10:16 En un bol barregem el iogurt grec, el coriandre picat, la llimona un polsim de sal i un raig d’oli d’oliva 12:00 Emplatem i decorem amb la salsa de iogurt, uns pinyons una fulla de coriandre o romanĂ 12:38 Emplatat de l’esbergĂnia farcida amb salsa de iougurt grec 13:13 Salut i Teca Variants: Podeu posar les aromĂ tiques que mĂ©s us agradin Podeu variar les carns tot vedella o porc, pollastre o gall d’indi. SinĂł tens vi ranci pots posar conyac o brandi La salsa de Iogurt es totalment voluntaria Podeu afegir verdures com pastanaga o pebrot Podeu gratinar-les amb formatge đSubscriu-te al canal:
https://www.youtube.com/channel/UCgGhTZFgaRvDYSXCK0wtBAg?sub_confirmation=1
đ DĂłna-li a la campaneta đ i estarĂ s informat de tots els vĂdeos Segueix-me a les xarxes: đ Instagram: @canalvicfood –
https://www.instagram.com/canalvicfoo…
â đ Facebook: @canalvicfood –
https://www.facebook.com/canalvicfood
âââ đ Twitter: @canal_food –
https://twitter.com/canal_food?s=08ââ
Utensilis emprats en la recepta: đłOlla tefal:
https://amzn.to/3dHUteW
âââ đłPaella tefal:
https://amzn.to/309lEr1
ââ đȘGanivet Arcos:
https://amzn.to/2MfPczW
âââ đŽ Kit culleres de fusta:
https://amzn.to/3aLbjaX
âââ đ„ąPinces de cuina Arcos:
https://amzn.to/3pMNuE2
ââ đ„Placa inducciĂł:
https://amzn.to/30ry3Xs
â
â Com es juga a Ierusalem
Parla’m en castellĂ que no t’entenc
Entrades relacionades
AlbergĂnies: Descobreix els Diferents Tipus i Per quĂš SĂłn un Producte d’Estiu Espectacular
26 agost, 2024
đ„ARRĂS SUCĂS de GAMBA + MUSCLOS cremossos + SOBRET DE SĂNDIA-TOT en 1 HORA (TALLER DE CUINA)
27 juny, 2021
Receptes Mar i muntaña
20 febrer, 2024
CREA la MAIONESA perfecte i đ„ 11 SALSES FĂCILS i BRUTALS! (Pas a Pas) Part 1/3
21 abril, 2021
Llagostins al forn en 1 minut!
13 desembre, 2023
Mandonguilles amb bolets! #receptes #cuinacatalana #shorts #cuina #catalana
4 gener, 2023