📁 Veure tots

(AD + CC) Ràpid, soroll, recollir (Especial Halloween)

Vídeo amb audiodescripció i subtítols integrats. Text alternatiu de la miniatura de YouTube: Fons negre: lletres vermelles: “Ràpid, soroll, recollir”. “Els
contes d’en Richy” és un projecte multiplataforma de relats curts en català, creat per Richy Vidal. https://elscontesdenrichy.blogspot.com/2022/10/rapid-soroll-recollir.html Música: https://www.fiverr.com/indiojr Per saber les plataformes on podràs gaudir dels contes, entra al següent enllaç: https://linktr.ee/richy_vidal Veus Audiodescripció: Balabolka -El conte: ESPECIAL HALLOWEEN- Aquell dia va sonar el timbre mentre jo estava dormint. De cop vaig obrir moltes coses… Primer vaig obrir els ulls, després, vaig anar a obrir la porta, i en obrir-la, davant meu hi havia un paquet. El vaig recollir i el vaig obrir: dins hi havia una mà i una nota doblegada que també vaig obrir i deia així: “Vas dir que volies la mà de la meva filla. Aquí la tens, obra-la, si no tens por…” Després de llegir allò vaig obrir la boca, i em vaig desmaiar. Avui m’he despertat al terra del passadís amb el soroll del telèfon. Com que no paraven d’insistir, he pensat “Ràpid, que penjaran, agafa’l!” i he corregut fins a arribar al telèfon. En agafar-lo he sentit una veu terrorífica que no parava de xiuxiuejar “Obra-li la mà, obra-li la mà”. Li he fet cas i he obert la mà. A dins hi havia un anell i una nota arrugada. L’he obert i deia: “Mà falsa amb anell de veritat. pel pròxim Halloween, amb la meva filla et casaràs”.