Carpaccio de bacoreta, frescor mediterrània al plat! Un carpaccio senzill de preparar i boníssim.
Descobreix com preparar aquest deliciós carpaccio amb un toc cítric i aromàtic irrestistible.
Una recepta fàcil i fresca i ideal per sorprendre aquest estiu. Aquest plat captiva per la seva senzillesa i el seu sabor.
INGREDIENTS
Un tall de bacoreta ( pot ser bonitol, tonyina, melva…)
1 llimona
Oli d’oliva verge extra
Tabasco verd, del jalapeño, és menys picant
Pebre blanc
Sal Maldon
Verdolaga, tomàquet cirerol o brots per decorar
PREPARACIÓ
La bacoreta l’hem de congelar com a mínim 48 hores. Si la congelem en un sol tall, quan comenci a descongelar serà més fàcil tallar-la a tires.
La reservem a la part més freda de la nevera.
En un pot de vidre barregem el suc de mitja llimona amb l’oli d’oliva. La proporció és d’1 part de llimona per 3 d’oli. Hi afegim una cullerada de tabasco, tapem i sacsegem fins que quedi ben emulsionat.
Traiem la bacoreta de la nevera i l’amanim amb la vinagreta.
Guarnim al gust i la deixem a la nevera uns 15 minuts.
La servim ben freda.
PER SABER-NE MÉS
Aquesta recepta és del blog “Bojos per la cuina”. Ho preparen amb tonyina. Hem adaptat la recepta i l’hem fet amb bacoreta pescada per nosaltres.
RESULTAT A TAULA
Un carpaccio senzill i boníssim
Júlia i Montse