📁 Veure tots

Carpaccio de bacoreta, frescor mediterrània al plat! Un carpaccio senzill de preparar i boníssim.

Descobreix com preparar aquest deliciós carpaccio amb un toc cítric i aromàtic irrestistible. Una recepta fàcil i fresca i ideal per
sorprendre aquest estiu. Aquest plat captiva per la seva senzillesa i el seu sabor. INGREDIENTS Un tall de bacoreta ( pot ser bonitol, tonyina, melva…) 1 llimona Oli d’oliva verge extra Tabasco verd, del jalapeño, és menys picant Pebre blanc Sal Maldon Verdolaga, tomàquet cirerol o brots per decorar PREPARACIÓ La bacoreta l’hem de congelar com a mínim 48 hores. Si la congelem en un sol tall, quan comenci a descongelar serà més fàcil tallar-la a tires. La reservem a la part més freda de la nevera. En un pot de vidre barregem el suc de mitja llimona amb l’oli d’oliva. La proporció és d’1 part de llimona per 3 d’oli. Hi afegim una cullerada de tabasco, tapem i sacsegem fins que quedi ben emulsionat. Traiem la bacoreta de la nevera i l’amanim amb la vinagreta. Guarnim al gust i la deixem a la nevera uns 15 minuts. La servim ben freda. PER SABER-NE MÉS Aquesta recepta és del blog “Bojos per la cuina”. Ho preparen amb tonyina. Hem adaptat la recepta i l’hem fet amb bacoreta pescada per nosaltres. RESULTAT A TAULA Un carpaccio senzill i boníssim Júlia i Montse