[Conferència] – Alimentació escolar sostenible: reptes globals, solucions locals (versió en català)

La conferència correspon a la jornada “Alimentació escolar sostenible: reptes globals, solucions locals” que va tenir lloc el dia 28
d’abril de 2022. L’esdeveniment planteja com diferents països i realitats estan responent a reptes compartits en els programes d’alimentació escolar, com ara reduir els residus, reduir el consum de proteïnes animals i augmentar el consum d’aliments frescos i locals. Voleu recuperar una part concreta de la conferència? Us deixem, a continuació, les parts de què va constar: 00:00 → Inici. Presentació del projecte EUKI Climate Action to the Table. 08:19 → Intervenció de Donald Bundy, director del Global Research .Consortium For School Health and Nutrition. 19:31 → Intervenció de Geraldine Gibert, representant del Forum For The Future (Future Plates | Protein Challenge). 38:30 → Intervenció de Cecilia Rocha, membre del Panell Internacional d’Experts en Sistemes Alimentaris Sostenibles i professora a Ryerson University (Toronto Metropolitan University), School of Nutrition. 49:45 → Col·loqui amb Donald Bundy, Geraldine Gibert i Cecilia Rocha. 59:30 → Taula rodona “Perspectives locals pels reptes globals”, amb Gemma Salvador, membre de l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) i Lidón Martrat Sanfeliu, coordinadora operativa de Barcelona Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021. Modera: Susagna Escardíbul Tejeira (Fundesplai). 01:34:12 → Cloenda de la jornada. La conferència està emmarcada en el cicle de conferències “Parem taula pel clima”. Aquest projecte és part de la European Climate Initiative (EUKI) del Ministeri Federal Alemany pel Medi Ambient, Conservació de la Natura i Seguretat Nuclear (BMU).