📁 Veure tots

Crema de carbassa amb safrà, taronja i llavors caramel.litzades. Us agradarà! / Ottolenghi

Una recepta de Yotam Ottolenghi, el xef israelià que ha revolucionat la cuina mediterrània. Les pipes caramel·litzades queden boníssimes,
si en feu quantitat, es conserven bé en un pot hermètic i serveixen per guarnir amanides, cremes i altres plats. Una crema de carbassa amb un toc cruixent. Boníssima! INGREDIENTS PER A 4 PERSONES Per fer la crema 550 g de carbassa 2 pastanagues 1 ceba 2 cullerades d’oli d’oliva verge Uns brins de safrà 1 litre d’aigua o de brou vegetal 2 cullerades de postres de pell de taronja ratllada 6 cullerades de crema fresca Sal Pebre blanc Per les llavors caramel·litzades: 1 cullerada d’oli de gira-sol 60 g de llavors de carbassa crues 1 cullerada de xarop d’auró ½ cullerada de sucre morè ½ cullerada de cafè de sal 1 pessic de pebre negre mòlt 1 pessic més gran de pebre de caiena Per acabar el plat: Crème frâiche (crema fresca) . Per a persones veganes sense aquest ingredient. Teniu totes les receptes al nostre blog de cuina www.kilometre0.cat. Si teniu algun dubte, no dubteu i pregunteu. Bon profit! Júlia i Montse