L’escudella de tota la vida, la que la mare ha fet sempre a casa.
A la videorecepta l’hem fet per a 4 -6 persones.
Amb només 3 minuts us expliquem pas a pas com preparar-la. Te una cocció llarga, però poca feina… l’escudella es va coent sola mentre nosaltres podem fer qualsevol altre cosa.
Si la voleu cuinar el dia de Nadal i sou molta colla, al blog www.kilometre0.cat teniu la recepeta amb quantitats per a 10-12 persones.
Us expliquem pas a
INGREDIENTS PER A 4-6 PERSONES
Carn
1/4 pollastre de pagès
1 os de pernil
1 os del genoll
1 os del moll
1 os del ganxo
1 tros de pit de vedella
1 tros de jarret de vedella
1 tros de botifarra blanca
1 tros de botifarra negra
Una boleta de sagí (greix de porc salat, poc)
Verdura
100 g de cigrons remullats (pes en sec)
2 pastanagues
1 nap
1tros de col
1 branca o 2 d’api
2 porros
1 ceba grossa
Patates senceres (una mitjana per persona)
Pilota
100 g de carn picada de vedella i porc
1 ous
All i julivert picats, al gust
1 llesca de pa sec sense la crosta
llet per remullar la llesca de pa
Sal i pebre
Farina de blat
Pasta: galets de la mida que ens agradi
Aigua mineral o filtrada: Uns 10 litres
Teniu totes les receptes al nostre blog de cuina www.kilometre0.cat.
Si teniu algun dubte no dubteu i pregunteu.
Bon profit !
Júlia i Montse