📁 Veure tots

Escudella i carn d’olla / Receptes de cuina

L’escudella de tota la vida, la que la mare ha fet sempre a casa. A la videorecepta l’hem fet per a
4 -6 persones. Amb només 3 minuts us expliquem pas a pas com preparar-la. Te una cocció llarga, però poca feina… l’escudella es va coent sola mentre nosaltres podem fer qualsevol altre cosa. Si la voleu cuinar el dia de Nadal i sou molta colla, al blog www.kilometre0.cat teniu la recepeta amb quantitats per a 10-12 persones. Us expliquem pas a INGREDIENTS PER A 4-6 PERSONES Carn 1/4 pollastre de pagès 1 os de pernil 1 os del genoll 1 os del moll 1 os del ganxo 1 tros de pit de vedella 1 tros de jarret de vedella 1 tros de botifarra blanca 1 tros de botifarra negra Una boleta de sagí (greix de porc salat, poc) Verdura 100 g de cigrons remullats (pes en sec) 2 pastanagues 1 nap 1tros de col 1 branca o 2 d’api 2 porros 1 ceba grossa Patates senceres (una mitjana per persona) Pilota 100 g de carn picada de vedella i porc 1 ous All i julivert picats, al gust 1 llesca de pa sec sense la crosta llet per remullar la llesca de pa Sal i pebre Farina de blat Pasta: galets de la mida que ens agradi Aigua mineral o filtrada: Uns 10 litres Teniu totes les receptes al nostre blog de cuina www.kilometre0.cat. Si teniu algun dubte no dubteu i pregunteu. Bon profit ! Júlia i Montse