Ramon Roset. Curs de Prescriptors de Formatges Catalans 27 gener, 2017 Espai del Vi Català De formatges n’hi ha de molts tipus segons la procedència, del mètode d’elaboració… N’hi ha de cabra, d’ovella, de vaca; (més…)...
Blanca Ozcáriz. Curs de Viticultura de la Vinya Catalana 27 gener, 2017 Espai del Vi Català INCLOU SORTIDES I PRÀCTIQUES AL CAMP El vi és resultat de molts processos i factors, així com també de les decisions (més…)...
Ton Mata 11 gener, 2017 Espai del Vi Català CURS DE PRESCRIPTORS DE VI CATALÀ. Jornada El món del Cava. La visió dels caves d’autor. La visió de la gran (més…)...
Cellers Domenys i el cooperativisme 24 agost, 2015 Espai del Vi Català Sant Jaume dels Domenys, Banyeres del Penedès, Blancafort, Rodonyà, La Bisbal del Penedès, Rocafort de Queralt i Pira. 7 pobles (més…)...
Marcel Sabaté i la passió pels xarel·los 21 agost, 2015 Espai del Vi Català En un món tan divers, a on hi ha tantes varietats internacionals, el xarel·lo dóna un vi característic, amb les (més…)...
Joan Rovira, enòleg a Giró Ribot 21 agost, 2015 Espai del Vi Català Per què es va arrancar tota la sumoll i el perquè del seu renaixement. I a més a més, la (més…)...
Parlem amb Manel Avinyó de escumosos 21 agost, 2015 Espai del Vi Català Manel Avinyó responsable del celler Clos Lentiscus, ens parla dels escumosos. El clàssic Penedès, caves ecològics... I també d'aquells petits (més…)...
Jaume Martí i la Terra Alta 4 agost, 2015 Espai del Vi Català Parlem amb en Jaume Martí, un dels grans impulsors de la DO Terra Alta, i amb el que tindrem el (més…)...