INICI
🟣 Youtubers Catalans (864)
🔤 Wordle Català
📝 Corrector català
🌞 El Temps
¿Què és VLOGS.cat?
Normativa d’admissió
Mencions
Contacte
Política de privadesa i cookies
Inici
🟣 Youtubers Catalans (864)
🔤 Wordle Català
📝 Corrector Català
🌞 El Temps
¿Què és VLOGS.cat?
Mencions
Novetats
La Carbonada 2023 (4a part)
Joc Creuat Setmanal T2C11 Entrevista a Noname Studios (Worldless). Ressenya de Karmazoo i més!
Alguns consells per lligar aquest Sopar de nadal de la empresa
'El príncep de Bel-Air' en català
La cuina d’en Jordi
Dg, abril 26, 2020 9:41am
URL:
Embed:
📁 Veure tots
La cuina d’en Jordi
Fumet de peix
Ingredients per dos litres: 1 kg de morralla (peix per fer caldo) 2 porros 2 pestenagues 10 o 12 alls tendres 2 tomàquets 2 Collerades d’oli
d’oliva verge extra 1 got de vi blanc Pebre vermella Pebre negra Sal 2 litres d’aigua
Com parlem? Fart de les parauletes de moda.
Salta a la corda
Entrades relacionades
Fricandó de vedella amb rovellons.
18 octubre, 2022
Pollastre rostit de Nadal amb prunes, orellanes i pinyons (recepta exprés)
12 desembre, 2020
Estofat de sípia amb mandonguilles i pèsol
14 abril, 2020
Pop, patates i rap amb allioli negat.
7 juliol, 2022
Espaguetis a la marinera
28 abril, 2020
Com treure la carn de les nyores
29 novembre, 2020