Gall de Sant Pere al forn amb patates, fàcil i boníssim / Peix al forn
Un plat de peix, gens complicat i molt bo. Les patates queden tant o més bones que el peix.
Diuen que el Peix de Sant Pere deu el seu nom a la taca rodona que porta a cada costat. Segons la tradició, són la marca dels dits de l’apòstol, que hauria agafat l’animal per ordre de Crist, per extreure de la seva boca la peça d’or destinada a pagar el tribut.
INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
1 Gall de Sant Pere d’1,5 kg
1 branqueta de julivert
1 ceba
1 gra d’all
600 g de patates
Sal
Pebre negre mòlt
Oli d’oliva verge extra
Tomàquets xerri (cirerols)
1/2 llimona
1 branqueta de farigola
1 vas de vi blanc
Teniu totes les receptes al nostre blog de cuina www.kilometre0.cat.
Si teniu algun dubte, no dubteu i pregunteu.
Bon profit!
Júlia i Montse