📁 Veure tots

Gall de Sant Pere al forn amb patates, fàcil i boníssim / Peix al forn

Un plat de peix, gens complicat i molt bo. Les patates queden tant o més bones que el peix. Diuen que
el Peix de Sant Pere deu el seu nom a la taca rodona que porta a cada costat. Segons la tradició, són la marca dels dits de l’apòstol, que hauria agafat l’animal per ordre de Crist, per extreure de la seva boca la peça d’or destinada a pagar el tribut. INGREDIENTS PER A 4 PERSONES 1 Gall de Sant Pere d’1,5 kg 1 branqueta de julivert 1 ceba 1 gra d’all 600 g de patates Sal Pebre negre mòlt Oli d’oliva verge extra Tomàquets xerri (cirerols) 1/2 llimona 1 branqueta de farigola 1 vas de vi blanc Teniu totes les receptes al nostre blog de cuina www.kilometre0.cat. Si teniu algun dubte, no dubteu i pregunteu. Bon profit! Júlia i Montse