NANA – ROSE en català 🎙 Opening 1 Black Stones

Com ja sabeu NANA es un dels meus manga preferits amb una de les millors BSO d’anime. En aquest cas
he volgut gravar Rose, el primer opening cantant originalment per Anna Tsuchiya, qui es va convertir en una de les meves cantants de JPOP/ROCK preferides. Tinc pràcticament tota la seva discografia 🖤 Aquest cover el vau poder escoltar a El Racó del Manga. També podeu escoltar l’opening 2 Wish en català al meu canal! Lletra: Quan la foscor em va atrapar Tenia els llavis tremolant I al fons de l’habitació plorava Quant més provava de lluitar Més es clavaven els punyals Aquella promesa encara em fa mal Ningú em podrà salvar Déu, això sí t’ho vull demanar No matis l’amor que puc donar Vull el teu amor Sóc una rosa trencada És la tristesa de la teva cançó No sé on anar, visc en la soledat Vull el teu amOor Sóc una rosa trencaAda Oh si us plau salva’m del meu dolor I Mira’m, somriu I canta sols per mi Si és pel teu amor Sóc una rosa trencaAda Vull el teu amor Cançó cantada originalment per Anna Tsuchiya