Com fer FIDEUS ROSSEJATS | Recepta del Baix Ebre | Comarques al plat 19 novembre, 2023 No és màgia és cuina Ingredients 350 g de FIDEOS del nº 2 oli de girasol 1 ceba tendra 4 grans d'all 1 pebrot vermell petit 2 calamars petits o un (més…)...
Com fer FUMET de PEIX per ARROSSOS i FIDEUS ROSSEJATS | RECEPTA FUMET 3 novembre, 2023 No és màgia és cuina Al vídeo podeu aprendre a fer un excel·lent fumet de peix, força intens, pensat per a arrossos i fideus. Val (més…)...
048 #shorts PA TIGRE 25 octubre, 2023 No és màgia és cuina Recomanació del canal, una boulangerie del carrer Provença on s'elabora aquest magnífic Pa Tigre....
Com fer TRUITA de PATATES amb CEBA a l’estil BASC, sucosa, sucosa 22 setembre, 2023 No és màgia és cuina Serie VEINS on elaborem receptes d'altres terres, en aquest vídeo una recepta molt arrelada a casa nostra però que no (més…)...
Com fer FRICANDO DE LLAGOSTINS ESPECIAL 1 000 SUBSCRIPTORS 12 agost, 2023 No és màgia és cuina Per celebrar que el canal ha arribat a 1000 subscriptors vull compartir una recepta espectacular, explicant-la molt bé pas a (més…)...
GELAT DE NATA I XOCOLATA BLANCA | Recepta molt fàcil sense geladora 17 juliol, 2023 No és màgia és cuina Gelat cremós, dens i saborós elaborat de manera artesanal amb ingredients naturals. Ingredients 2 rovells d'ou de gallina 250 ml de llet sencera 40 (més…)...
ROSTIT CATALA de FESTA MAJOR amb POLLASTRE i BOTIFARRES | Comarques de GIRONA | RECEPTA TRADICIONAL 30 juny, 2023 No és màgia és cuina Elaborem una recepta tradicional de festa i família, de dia important, de gran ocasió....
Com fer ARRÒS NEGRE de L’EMPORDÀ | Receptes del BAIX EMPORDÀ | COMARQUES AL PLAT 6 abril, 2023 No és màgia és cuina Com fer ARRÒS NEGRE o fosc de L'EMPORDÀ, recepta catalana TRADICIONAL del BAIX EMPORDÀ Ingredientes per 4 persones 400 g de arròs (més…)...
Com fer un bon SOFREGIT per l’ARRÒS | Receptes del BAIX EMPORDÀ | COMARQUES AL PLAT 31 març, 2023 No és màgia és cuina Com fer un bon SOFREGIT per l' ARRÒS de PEIX , el SOFREGIT CATALA, el sofregit de CEBA Ingredients: 2 cebes de (més…)...