📁 Veure tots

Oli de romaní i farigola / Receptes de cuina

L’oli d’herbes aromàtiques dona molt de joc, ens serveix tant per preparar salses com per amanides, pizzes… INGREDIENTS Oli d’oliva verge
extra farigola i romaní (Aproximadament, per uns 400 ml d’oli farem servir 10 g de farigola i 10 g de romaní) Si voleu el podeu fer només amb una de les herbes. PREPARACIÓ En un cassó, tot en fred, posem les hebes aromàtiques i l’oli. Escalfem suaument fins que la temperatura de l’oli arribi a 80ºC. Si no teniu termòmetre, us podeu orientar observant l’oli. Quan comenceu a veure micro-bombolles, tindreu aquesta temperatura. Si l’escalfesim massa, les herbes es fregirien i no és el que volem. El tenim a 80ºC durant 15 minuts Parem el foc, tapem i ho deixem reposar mímim 1 h a temperatura ambient. Coleu l’oli i el guardeu en un pot hermètic i ja el tenim! Aquesta recepta és dels nostres companys @uinateca Teniu totes les receptes al nostre blog de cuina www.kilometre0.cat. Si teniu algun dubte, no dubteu i pregunteu. Bon profit! Júlia i Montse