Pastís de moniato, senzill, econòmic i apte per a persones celíaques / Receptes de cuina
Un pastís de temporada, econòmic, de textura cremosa i suau. Us agradarà!
El pastís de moniato és típic del dia d’Acciò de Gràcies, Thanksgiving) a Amèrica.
Aquesta recepta ens l’ha fet arribar l’Antònia Bueno des de Vilobí d’Onyar.
INGREDIENTS
3 moniatos grossos
300 g de sucre
1 cullerada de sucre vainillat
6 ous
150 ml de nata líquida per cuinar
Per a la cobertura
100 g de xocolata del 70%
100 g de nata líquida per cuinar
25 g de mantega
Per guarnir el pastís
Avellanes, ametlles y coco ratllat, al gust
Teniu totes les receptes al nostre blog de cuina www.kilometre0.cat.
Si teniu algun dubte, no dubteu i pregunteu.
Bon profit!
Júlia i Montse