📁 Veure tots

Pastís de moniato, senzill, econòmic i apte per a persones celíaques / Receptes de cuina

Un pastís de temporada, econòmic, de textura cremosa i suau. Us agradarà! El pastís de moniato és típic del dia d’Acciò
de Gràcies, Thanksgiving) a Amèrica. Aquesta recepta ens l’ha fet arribar l’Antònia Bueno des de Vilobí d’Onyar. INGREDIENTS 3 moniatos grossos 300 g de sucre 1 cullerada de sucre vainillat 6 ous 150 ml de nata líquida per cuinar Per a la cobertura 100 g de xocolata del 70% 100 g de nata líquida per cuinar 25 g de mantega Per guarnir el pastís Avellanes, ametlles y coco ratllat, al gust Teniu totes les receptes al nostre blog de cuina www.kilometre0.cat. Si teniu algun dubte, no dubteu i pregunteu. Bon profit! Júlia i Montse