Peix amb suc de la Maria Dolors Andreu / La cuina del peix a Blanes
Amb aquesta recepta estrenem el receptari “La cuina del peix de Blanes”. Aquest és un àntic plat mariner, senzill de preparar.
Ès una aportació de la Maria Dolors Andreu, nascuda el 1933, filla de guarda molls i neta de l’Esteve “Mares”, pescador. La Mª Dolors ens parla de preparar-lo amb peix d’escata, també ens diu que es pot fer aquest plat amb una molla grossa a talls però de fet, el podeu preparar amb tot tipus de peix, rap, lluç bonítol… segur que us quedarà de luxe!
INGREDIENTS
500 g de peix d’escata;
3 tomates de pera
Julivert, uns 20 g
5 o 6 grans d’all
250 ml de brou de peix
Oli d’oliva verge extra
Sal
Farina, una cullerada sopera rasa
Per el fumet:
Oli d’oliva verge, els caps, 3 grans d’all, 1 ceba i aigua mineral o filtrada
Teniu totes les receptes al nostre blog de cuina www.kilometre0.cat.
Si teniu algun dubte, no dubteu i pregunteu.
Bon profit!
Júlia i Montse