📁 Veure tots

Peix amb suc de la Maria Dolors Andreu / La cuina del peix a Blanes

Amb aquesta recepta estrenem el receptari “La cuina del peix de Blanes”. Aquest és un àntic plat mariner, senzill de
preparar. Ès una aportació de la Maria Dolors Andreu, nascuda el 1933, filla de guarda molls i neta de l’Esteve “Mares”, pescador. La Mª Dolors ens parla de preparar-lo amb peix d’escata, també ens diu que es pot fer aquest plat amb una molla grossa a talls però de fet, el podeu preparar amb tot tipus de peix, rap, lluç bonítol… segur que us quedarà de luxe! INGREDIENTS 500 g de peix d’escata; 3 tomates de pera Julivert, uns 20 g 5 o 6 grans d’all 250 ml de brou de peix Oli d’oliva verge extra Sal Farina, una cullerada sopera rasa Per el fumet: Oli d’oliva verge, els caps, 3 grans d’all, 1 ceba i aigua mineral o filtrada Teniu totes les receptes al nostre blog de cuina www.kilometre0.cat. Si teniu algun dubte, no dubteu i pregunteu. Bon profit! Júlia i Montse