Un plat clàssic de la cuina catalana, hi canten els àngels!
Les castanyes les podeu torrar vosaltres o comprar torrades. Si les torreu vosaltres, un cop torrades es poden congelar i les teniu llestes per quan les necessiteu.
Nosaltres hem cuinat aquest plat amb castanya de Viladrau, venen torrades i envasades al
Peus de porc amb castanyes
INGREDIENTS
2 peus de porc cuits
1 o 2 cebes de Figueres
20-25 castanyes torrades
2 grans d’all
1 pebrot verd
3 tomàquets madurs (o tomàquet fregit en conserva)
50 g de farina
Sal
24 castanyes torrades
Oli d’oliva verge
1 got de vi blanc
Vi ranci
Per fer el brou suau
Els peus
1 fulla de llor
1 pastanaga
1 branca de farigola
Sal
Per la picada
10 ametlles
1 gra d’all
1 mica de xocolata
Teniu totes les receptes al nostre blog de cuina www.kilometre0.cat.
Si teniu algun dubte, no dubteu i pregunteu.
Bon profit!
Júlia i Montse