📁 Veure tots

Peus de porc amb castanyes / Cuina catalana

Un plat clàssic de la cuina catalana, hi canten els àngels! Les castanyes les podeu torrar vosaltres o comprar torrades.
Si les torreu vosaltres, un cop torrades es poden congelar i les teniu llestes per quan les necessiteu. Nosaltres hem cuinat aquest plat amb castanya de Viladrau, venen torrades i envasades al Peus de porc amb castanyes INGREDIENTS 2 peus de porc cuits 1 o 2 cebes de Figueres 20-25 castanyes torrades 2 grans d’all 1 pebrot verd 3 tomàquets madurs (o tomàquet fregit en conserva) 50 g de farina Sal 24 castanyes torrades Oli d’oliva verge 1 got de vi blanc Vi ranci Per fer el brou suau Els peus 1 fulla de llor 1 pastanaga 1 branca de farigola Sal Per la picada 10 ametlles 1 gra d’all 1 mica de xocolata Teniu totes les receptes al nostre blog de cuina www.kilometre0.cat. Si teniu algun dubte, no dubteu i pregunteu. Bon profit! Júlia i Montse