📁 Veure tots

Policía política. Molts estem avergonyits del que fan els coincidents. Però hi ha por de parlar.

Som molts els que ens avergonyim de les imatges que s’estan veient aquests dies per part del cos de Mossos
d’esquadra, policía espanyola. Som molts els que estem farts de les manipulacions, atestats que menteixen, que tergiversen… De fiscals que ho afinen, de jutges que empresonen sense proves… Però molt pocs sortim a dir aquestes veritats. I si jo fem, ens expedienten. Doncs bé, no se si alguns tenen por de perdre la cadira, de quedar malament, però la manca d’autocrítica és el que fa caure la imatge dels Mossos. El fet de no actuar contra caporals que pregonen la homofòbia i la burla a les xarxes. Jo ja estic tip. Ja em poden tornar a expedientar per aquest vídeo. Jo seguiré lluitant i defensant el que crec que hauria de ser una policia amb dignitat. Jo podré anar a dormir tranquil amb la meva consciència i tenint present que sóc lleial als ciutadans de Catalunya, i no a uns poders que abusen i vulneren els drets de la societat.