📁 Veure tots

Postal de Nadal 2023 – Diré la pau ☮︎

Diré la pau per dir que alguna cosa madura en mi i a poc a poc m’emplena d’una claror que abans no
coneixia. Diré la pau com un esclat de fulles, com un vent fresc a ple estiu, com una ombra, com un gran mar, com una casa oberta que acull tothom i que tothom deleja. Diré la pau per dir els arbres que s’alcen davant mateix de la meva finestra, la neu al lluny, i un cel sense cap núvol; diré la pau per dir tot el que sento. Diré la pau per dir tot el que em manca, tot el que fuig i tot el que m’encisa, el temps caduc, l’espai i les paraules, diré la pau per dir-me i per sentir-me; diré la pau també per tots vosaltres, Diré la pau des de la meva altura d’home senzill, amb dubtes i mancances; diré la pau per dir-vos a vosaltres; diré la pau per dir com us estimo. Adaptació del poema Diré la pau de Miquel Martí i Pol