📁 Veure tots

Recepta BUNYOLS DE QUARESMA | Gastronomia de EL BAIX EMPORDÀ | COMARQUES AL PLAT

Benvinguts al nostre canal de cuina! Avui us ensenyarem a preparar uns deliciosos bunyols de Quaresma, un plat tradicional català
de EL BAIX EMPORDÀ. Són fàcils de fer i estan plens de sabor, així que no us perdeu la nostra recepta pas a pas perquè pugueu gaudir d’aquesta delícia amb la vostra família i amics. Bunyols de quaresma, bunyols de l’empordà o brunyols, recepta de cuina. Després de buscar i combinar diverses receptes explico com fer uns bunyols CASOLANS I BONISSIMS, uns bunyols ENSUCRATS. Ingredients: 250 g de farina de força 50 g de sucre 1 ou 15 g de llevat fresc premsat 25 g de llar de porc 1/3 de cullera de café de colorant d’ou 10 g de ratlladura de pell de llimona 60 ml de llet sencera 25 g de matafaluga 5 g de llavors de celiandre 1/3 de canyella Oli Instagram: @noesmagiaescuina Email: noesmagiaescuina@gmail.com