📁 Veure tots

SOPA DE PEIX amb arròs

SOPA DE PEIX Ingredients 1kg de peix per sopa o de roca: escórpores, serrans, julivies, rates, aranyes, un cap de rap, etc. 2
tomàquets Un manat de julivert 1 cabeça d’alls Pa sec 1’5 l d’aigua (aprox.) Oli d’oliva Sal Elaboració Poseu a bullir el pei de roca amb l’aigua per fer el suc. Al cap de mitja hora, coleu el brou i guardeu-lo. En una cassola, feu un sofregit no excessivament confitat amb oli, a cabeça d’alls – que es fa sofregir una mica-, els tomàquets trinxats i una mica de julivert picat. Afegiu-hi el pa tallat a bocins i feu-lo sofregir amb la salsa. Desmarxeu el pa. Quant estigui espès, tireu-hi el suc reservat i espereu que arrenqui el bull. Tasteu-ho de sal i serviu-ho LA CUINA MODERNISTA de Jaume Fàbrega