Taronja a la taronja de la Mila. Restaurant S’Auger de Blanes / Receptes fàcils
Unes postres delicioses i refrescants que us encantaran. Són un vici!
Aquesta recepta és de la Mila, del Restaurant S’Auger. Un dels millors restaurants per menjar peix que hem tingut a Blanes. La taronja a la taronja era una de les postres que tenia més èxit. L’Eugenio i la Mila ens han rebut a casa seva i l’hem preparat amb ells. Tot un luxe! És important que les taronges siguin grosses, de bona qualitat i que utilitzem un ganivet ben esmolat. Es conserva dos dies a la nevera. Les quantitats que donem són aproximades, dependrà de la mida de les taronges i de com siguin de dolces.
INGREDIENTS PER A UNES 6 PERSONES
3 kg de taronges grans
Pell ratllada de tres taronges
1/3 de vas de sucre
100 ml de granadina, xarop de suc de magrana
Teniu totes les receptes al nostre blog de cuina www.kilometre0.cat.
Si teniu algun dubte, no dubteu i pregunteu.
Bon profit!
Júlia i Montse