📁 Veure tots

👉 Deliciosa crema de pastanaga amb llet de coco i gingebre (Cuina catalana)

En aquesta ocasió, volem compartir amb vosaltres una recepta que combina sabors exquisits i nutrients poderosos. Es tracta d’una cremosa
i reconfortant crema de pastanaga amb llet de coco i gingebre. Aquesta recepta és perfecta per gaudir en qualsevol moment de l’any i us garantim que us conquerirà amb l’equilibri dels seus sabors. Ingredients: 300 grams de pastanagues fresques tallades a trossos. 200 ml de llet de coco (400 ml). 1 cullerada de gingebre fresc ratllat. 1 ceba mitjana, picada. Oli d’oliva verge extra. Sal i pebre al gust. Brou de verdures o aigua (quantitat suficient per cobrir les pastanagues). Grapat de crostons de pa fregit Grapat de pipes de carabassa Instruccions: 00:00 Introducció 01:00 En una cassola, escalfar una mica d’oli d’oliva a foc mitjà. Afegir la ceba i coure fins que estigui transparent 05:30 Afegir les pastanagues tallades a la cassola i remenar bé amb la ceba. Coure durant uns minuts perquè els sabors es barregin. 06:15 Abocar el brou de verdures o l’aigua a la cassola fins a cobrir les pastanagues. Portar a ebullició i després reduir el foc a mitjà-baix. Coure a foc mitjà fins que les pastanagues estiguin tendres i es puguin triturar fàcilment amb una forquilla. 07:20 Afegir la llet de coco i el gingebre ratllat. Barrejar bé i coure a foc lent durant uns minuts perquè els sabors s’integrin. Assegurar-se de no bullir la crema. 08:30 Retirar la cassola del foc i permetre que la barreja es refredi una mica. En acabat, amb l’ajuda d’una batedora o una batedora de mà, processar la barreja fins a obtenir una consistència suau i cremosa. 10:00 Finalment, condimentar la crema de pastanaga amb sal i pebre al gust. Servir calenta en bols individuals i decorar amb una mica de crostons de pa i pipes de carabassa. Llesta per gaudir! Conclusió: Aquesta crema de pastanaga amb llet de coco i gingebre és una autèntica delícia per als amants dels sabors exòtics i reconfortants. La suavitat de la pastanaga es combina meravellosament amb la cremositat de la llet de coco, mentre que el toc picant del gingebre afegeix un sabor únic. A més de ser deliciosa, aquesta recepta està plena de nutrients essencials, vitamines. 👉Subscriu-te al canal: https://www.youtube.com/channel/UCgGhTZFgaRvDYSXCK0wtBAg?sub_confirmation=1 🔔 Dóna-li a la campaneta 🔔 i estaràs informat de tots els vídeos Segueix-me a les xarxes: 🍓 Instagram: @canalvicfood – https://www.instagram.com/canalvicfoo…​ 🍓 Facebook: @canalvicfood – https://www.facebook.com/canalvicfood​​​ 🍓 Twitter: @canal_food – https://twitter.com/canal_food?s=08​​ Utensilis emprats en la recepta: 🍳Olla tefal: https://amzn.to/3dHUteW​​​ 🍳Paella tefal: https://amzn.to/309lEr1​​ 🔪Ganivet Arcos: https://amzn.to/2MfPczW​​​ 🍴 Kit culleres de fusta: https://amzn.to/3aLbjaX​​​ 🥢Pinces de cuina Arcos: https://amzn.to/3pMNuE2​​ 🔥Placa inducció: https://amzn.to/30ry3Xs