📁 Veure tots

Bleach Thousand Year Blood War Opening 2 – STARS (Jerry Brown | Cover Català)

Hola, amics! Avui hi tornem amb un altre opening de Bleach, STARS del grup w.o.d. i segon d’aquesta última temporada:Thousand
Year Blood War. Esperem que us agradi! Traducció i adaptació: Uri Guinovart. Veu: Jerry Brown. Instrumental: https://www.youtube.com/watch?v=Que2khgFgbw Oh noia, em busco el cor i no sé on ha anat a parar.  Després de tant de temps ja m’he oblidat de tot el que somiat. Això de fer-se gran vol dir només fatxendejar? Què hi veus en el reflex d’aquest mirall que està empolsegat? Imatges que guardo dins meu, fragments perduts de tu. Records d’allò en què em convertiré. Amb la veu trencada cridaré i així travessar la nit. Aquesta por irracional em frena, però no m’aturaré. I després del que ara ve, ja res no serà el mateix. Vull endur-me el dolor i la tristesa fins al final del camí. No em pots aturar, ni ho provis, Soc la flama ardent d’un estel fugaç. #bleach #thousandyearbloodwar #w.o.d.