El paper de la societat civil en la confecció de sistemes alimentaris sostenibles (versió original)
La conferència correspon a la jornada “El paper de la societat civil en la confecció de sistemes alimentaris sostenibles” que va tenir lloc el dia 26 de gener de 2022 i va ser organitzada pel Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de Catalunya i Fundesplai.
L’esdeveniment explora la importància de l’impuls ciutadà en la bona governança dels sistemes alimentaris i en les polítiques que els configuren.
Voleu recuperar una part concreta de la conferència? Us deixem, a continuació, les parts de què va constar:
00:00 → Inici
21:25 → Ponència principal amb Peter Schmidt
46:42 → Taula rodona “Experiències de participació de la societat civil en la transformació dels sistemes alimentaris”
02:05:25 → Presentació del projecte EUKI Climate Action to the Table
02:16:58 → Cloenda de la jornada
La conferència està emmarcada en el cicle de conferències Parem taula pel clima. Aquest projecte és part de la European Climate Initiative (EUKI) del Ministeri Federal Alemany pel Medi Ambient, Conservació de la Natura i Seguretat Nuclear (BMU).