📁 Veure tots

m’escapo uns dies a França | VLOG

Que no estava morta, que estava de vacances. Perdó per tardar tant en penjar un vídeo, diguem que he tingut
diversos problemes tècnics… però s’intenta compensar amb un vídeo de 14 min. A finals de setembre vaig decidir fer una escapadeta a un poble prop de Girona per estar sola després de la tornada a casa i va ser una experiència magnífica. A vegades cal tenir cites amb un mateix i jo fa anys que ho vaig aprendre, així que recomano que ho proveu si teniu la ocasió :) A dia d’avui encara no m’he posat amb el duolingo, jo crec que ja dimitiré, no puc seguir fent aquest mal paper jajajaja. Potser s’intentarà l’italià, qui sap. Aprofito per donar les gràcies al meu suport incondicional, que a més a més de ser un noi fantàstic, sense ell no estaria aquí penjant el vídeo que més m’ha agradat filmar i editar; no sé si llegiràs això solet, però t’estimo i t’admiro molt. ————————————————————————————- Música (per ordre d’aparença): “My Kind of Woman (Instrumental)” – Marc DeMarco “Columbia” – Quevedo “Chicken” – Your Neighbors “Valerie” – Rome Hero Foxes