📁 Veure tots

Panellets sistema almivar / receptes de cuina

La massa d’aquests panellets feta amb aquest sistema d’almivar queda boníssima. Els panellets queden cruixents per fora i tendres
per dins. Aquest sistema el varem apendre de Carme Ruscalleda @CarmeRuscalledaOficial Podeu preparar totes les varietats que vulgueu: de pinyons, coco, codony, avellana, xocolata, cafè, de pistatxo …. INGREDIENTS 1/2 k d’ametlles en pols 350 g de sucre 150 – 200 g de pinyons (amb 150 g surten uns 22 panellets aprox.) 100 g d’ametlla trencada (surten uns 25 panellets aprox.) 100 g de coco ratllat 50 g d’ametlla laminada 3 – 4 orellanes 2 ous 150 ml d’aigua mineral Teniu totes les receptes al nostre blog de cuina www.kilometre0.cat. Si teniu algun dubte no dubteu i pregunteu. Bon profit ! Júlia i Montse