📁 Veure tots

Tast de formatges dirigit per Caseus Afinadors al Club Sol Blanc

Us compartim un resum del tast de formatges dirigit per Xavi Bordetas de CASEUS AFINADORS que vam celebrar al #clubsolblanc
“Al final el territori i el paisatge també viatja dintre del formatge” “L’afinació no és més que el procés final de l’elaboració d’un formatge que és la maduració” “Hem de tenir molt bona llet per fer un formatge, no és el mateix la llet a l’estiu que a la tardor” “No és el mateix la llet d’una cabreta que menja herba del Montseny, de la Segarra o el Berguedà” “La llet crua a més de mantenir tota la microbiologia, manté el sabor i aroma que ha menjat l’animal” “Recomano, que si heu de comprar formatges, millor comprar el que us heu de menjar, si els formatges s’eternitzen molt a la nevera ja no són bons” “Gràcies que a Catalunya no hi ha D.O. també hi ha molta més diversitat de formatges” “A Catalunya el productor més antic és del 1972, no hi ha tradició formatgera a Catalunya” El Club Sol Blanc, el bar del restaurant. Tornem aviat !! Som a Pals, Baix Empordà