📁 Veure tots

8 d’abril Arròs de muntanya amb cargols , costella i ales de pollastre

Ingredients: Arròs, costella de porc, ales de pollastre, cargols, fonoll, llorer, ceba, alls, julivert, tomacons, carxofes, safrà, oli i sal. Procediment: De primer
saltem les carns, les retirem i en el mateix oli fem el sofregit; primer la ceba, un cop rossa afegim l’all i julivert, quant hagi reduit li afegim els tomacons ratllats, quant ho tenim en el seu punt incorporem el safrà, donem unes voltes al sofregit i mullem amb una mica de vi ranci. Ara ja podem incorporar les carxofes i la carn que tenim reservada, mullem amb un parell de cullerots de brou, incorporem el cargols, deixem coure uns minuts i aturem la cocció fins que vulguem tirar l’arròs. Tirem l’arròs, cobrim de brou i el deixem al foc uns 18 minuts, repós de 2 minuts i ja podem servir.