INICI
đŁ Youtubers Catalans (864)
đ€ Wordle CatalĂ
đ Corrector catalĂ
đ El Temps
ÂżQuĂš Ă©s VLOGS.cat?
Normativa dâadmissiĂł
Mencions
Contacte
PolĂtica de privadesa i cookies
Inici
đŁ Youtubers Catalans (844)
đ€ Wordle CatalĂ
đ Corrector CatalĂ
đ El Temps
ÂżQuĂš Ă©s VLOGS.cat?
Mencions
Novetats
SĂlvia Fortuny - llibres - Harold y Maud de Colin Higgins
ÂżCERVANTES?â âÂżNOVELAS EJEMPLARES?â Per PERE COLL
PEP MAYOLAS: SANTA TERESA DE JESĂS?
ÂżHERNĂN CORTĂS?â De les abdicacions de Brussel·les a lâassassĂ Felip II, Per DANIEL IBĂĂEZ
CANAL DE CUINA CATALANA- VicFood
Dg, abril 25, 2021 6:24pm
URL:
Embed:
đ Veure tots
CUINA CATALANA- VicFood
đ„ 11 SALSES FĂCILS i BRUTALS! FINAL – Part 3/3 (Pas a Pas)
5 salses ESPECTACULARS! ĂLTIM vĂdeo de salses amb MAIONESA! DescobrirĂ s salses BRUTALS amb base de maionesa. T’encantarĂ n!!! NO et perdis la
Ășltima! Potser Ă©s una de les meves preferides Temps de cada salsa: 00:00â Inici 0:16 La meva salsa ROSA 2:36â La Negre 4:17â Curry-Nesa 06:00â La BRUTAL đSubscriu-te al canal:
https://www.youtube.com/channel/UCgGhTZFgaRvDYSXCK0wtBAg?sub_confirmation=1
đ DĂłna-li a la campaneta đ i estarĂ s informat de tots els vĂdeos Segueix-me a les xarxes: đ Instagram: @canalvicfood –
https://www.instagram.com/canalvicfoo…
â đ Facebook: @canalvicfood –
https://www.facebook.com/canalvicfood
âââ đ Twitter: @canal_food –
https://twitter.com/canal_food?s=08ââ
El uso del hilo narrativo como clave en el interés de nuestros seguidores. Presentación virtual
“Ara se n’adonen que el feixisme no ha dormit mai” (E. 27) – L’Ăltim Diumenge AutonĂČmic – 25/04/2021
Entrades relacionades
Sopa de Peix i marisc en 1 minut
19 desembre, 2023
PATATES EMMASCARADES en 1 MINUT!
21 gener, 2023
Estofat de l’Ă via Caterina (Bar PINOTXO) – Cuina Catalana
3 novembre, 2022
đ QUE ĂS LA GOLDEN MILK? DESCOBREIX la beguda MĂS Reconfortant! (Receptes Vegetarianes)
11 març, 2021
đ GAZPATXO i MARMITAKO – 2 receptes ESPECTACULARS en 1H! (RECEPTA PAS A PAS) – CANAL DE CUINA
2 juny, 2021
ESPECTACULARS Llenties sense feina – La Carmanyola
20 abril, 2023