📁 Veure tots

Cigrons amb xistorra i un poema de Vicent Andrés Estellés

VICENT ANDRÉS ESTELLÉS Horacianes res no m’agrada tant com enramar-me d’oli cru el pimentó torrat, tallat en tires. cante, llavors, distret, raone amb l’oli cru,
amb els productes de la terra. m’agrada molt el pimentó torrat, mes no massa torrat, que el desgracia, sinó amb la aquella carn molla que té en llevar-li la crosta socarrada. l’expose dins el plat en tongades incitants, l’enrame d’oli cru amb un pessic de sal i suque molt de pa, com fan els pobres, en l’oli, que té sal i ha pres una sabor del pimentó torrat. després, en un pessic del dit gros i el dit índex, amb un tros de pa, agafe un tros de pimentó, l’enlaire àvidament, eucarísticament, me’l mire en l’aire. de vegades arribe a l’èxtasi, a l’orgasme. cloc els ulls i me’l fot.