Pollastre a l’Ast amb Fregidora d’Aire 2 febrer, 2025 La Cuina de L'Albert Hola golafres! Avui farem un pollastre a l'ast amb la fregidora d'aire, i ens quedarà tan bo com en que (més…)...
Rap a la Marinera 4 desembre, 2024 La Cuina de L'Albert Hola golafres! Avui fem una recepta de d'escàndol amb un Rap a la Marinera, que ens pot servir tant per (més…)...
L’autèntica recepta del Pa de Pessic 17 novembre, 2024 La Cuina de L'Albert Hola golafres! Avui hem après a fer el pa de pessic autèntic de tota la vida. Ja veureu que és (més…)...
Vedella amb Bolets 3 novembre, 2024 La Cuina de L'Albert Hola golafres! Avui aprendrem a fer la recepta de la Vedella amb Bolets. Aprofitem que es temporada de bolets per (més…)...
Castanyes al Forn 21 octubre, 2024 La Cuina de L'Albert Hola golafres ! Ara que tenim cuines d'inducció, com podem fer les castanyes? Doncs anem a veure com les podem (més…)...
Pollastre amb Samfaina 9 octubre, 2024 La Cuina de L'Albert Anem a veure com es fa el pollastre amb samfaina....
Calamarsons amb Ceba 2 abril, 2024 La Cuina de L'Albert Avui farem una recepta amb només dos ingredients, calamars i ceba. I la recepta es diu calamars amb ceba, o (més…)...
Sardines en Escabetx 15 febrer, 2023 La Cuina de L'Albert Hola golafres ! Avui tenim com sempre una recepta fàcil de sardines en escabetx, que et permetrà tenir-lo reservat a (més…)...
Panellets de Codonyat 28 octubre, 2022 La Cuina de L'Albert Hola golafres! Arriba l'època dels panellets, i enguany aprendrema fer panellets de codonyat, Ja veureu què fàcil i que bons...
Coca de Sant Joan de Crema 17 juny, 2022 La Cuina de L'Albert Hola golafres! Ja s'acosta Sant Joan, i aquest any hem fet una coca de crema. Si t'hi vols entretenir, segueix la (més…)...
Músclos a la Marinera 23 maig, 2022 La Cuina de L'Albert Hola golafres! Avui venim amb un altra recepta ben bona , ben senzilla i com sempre, molt de (més…)...
Esqueixada de Bacallà 22 abril, 2022 La Cuina de L'Albert Hola golafres!! Una recepta senzilleta, bona i molt primaveral que us regalo per Sant Jordi. Esqueixada de bacallà. Ja us podeu (més…)...