📁 Veure tots

Mascarpone – Monsieur Cuisine Connect

Mascarpone Amb un litre de crema de llet, mínim 30% de materia grassa, i dues cullerades de llimona en tenim prou
per fer un mascarpone que no tindrà res a envejar als mascarpones industrials que podem trobar en el supermercat. Això si, necessitem una mica de temps… Escalfem la crema de llet a 90 graus centígrads. Un cop tenim la crema de llet calenta, incorporem les dues cullerades de soperes de suc de llimona. Remenem durant uns 10 minuts i ho deixem reposar a la nevera durant 8 hores. Treiem de la nevera i possem aquesta crema dins d’un drap de musselina el qual penjarem d’alguna manera dins de la nevera per tal de que vagi filtrant el sèrum durant unes 24 hores. I ja tenim el mascarpone a punt, fàcil i sencill. Ara tal sols heu de buscar receptes per fer servir aquest mascarpone.Mascarpone Amb un litre de crema de llet, mínim 30% de materia grassa, i dues cullerades de llimona en tenim prou per fer un mascarpone que no tindrà res a envejar als mascarpones industrials que podem trobar en el supermercat. Això si, necessitem una mica de temps… Escalfem la crema de llet a 90 graus centígrads. Un cop tenim la crema de llet calenta, incorporem les dues cullerades de soperes de suc de llimona. Remenem durant uns 10 minuts i ho deixem reposar a la nevera durant 8 hores. Treiem de la nevera i possem aquesta crema dins d’un drap de musselina el qual penjarem d’alguna manera dins de la nevera per tal de que vagi filtrant el sèrum durant unes 24 hores. I ja tenim el mascarpone a punt, fàcil i sencill. Ara tal sols heu de buscar receptes per fer servir aquest mascarpone.