📁 Veure tots

Pop blanc amb ceba, per llepar-se els dits! / Gastronomía del Baix Empordà / Comarques al plat

Pop blanc amb ceba, un platillo mariner per llepar-se els dits! El podeu servir com aperitiu, entrant…Volarà quan el
serviu. Els pops blancs son bons i econòmics, donen molt de joc per a fer plats mariners, els podem cuinar amb ceba, amb patates, guisats amb cigrons, amb patates i all i oli negat… Els coneixeureu perque només tenen una filera de ventoses a cada pota, el roquer te dos fileres per pota. Amb aquesta recepta del Baix Empordà, ens afegim a l’iniciativa “Comparques al plat” del Grup de Youtubers, JO CUINO EN CATALÀ. Amb un parell de minuts us expliquem com preparar-lo! INGREDIENTS per a 2-3 persones 4 pops blancs 3 cebes tendres 4 alls tendres Oli d’oliva verge extra Sal Pebre 1 vas de vi blanc Julivert Teniu totes les receptes al nostre blog de cuina www.kilometre0.cat. Si teniu algun dubte no dubteu i pregunteu. Bon profit ! Júlia i Montse