Tastem un negre ideal per un sopar a la fresca, el ‘Josep Foraster Trepat’ entre les vinyes d’aquest celler, un dels més visitats de la Conca de Barberà.
Quants dies d’estiu arribes a casa torrat pel sol?
Si cuides la teva pell i et poses crema, cuida’t la teva ànima i posa’t vi.
La nova etiqueta del Trepat Josep Foraster s’assembla a tu a l’estiu.
Com més negre estàs, milor et queda
A la Conca de Barberà, durant tot el dia fa molta calor.
Però a partir de la tarda arriba el vent i refresca les vinyes.
És com quan arribes de la platja i et dutxes amb aigua freda.
Refresca’t amb un negre singular, delicat, elegant i ample.
El Trepat és la varietat més singular de la Conca.
És un raïm únic i d’aquí en surt gairebé tota la producció mundial.
És subtil, elegant, com la roba blanca i neta a l’estiu.I a la boca és fresc, amb intensitat de fruita, caramel i terra
Les nits d’estiu són pels vins negres. Sorprén els teus sopars a la fresca
Vine a Josep Foraster i trepateja.
I recorda no diguis mai jo no hi entenc de vi, o t’agrada o no t’agrada. Salut!
🔴 La nostra web: https://enoturista.cat/
———SEGUEIX-NOS A LES XARXES SOCIALS——
🔴 INSTAGRAM: https://www.instagram.com/enoturista/
🔴TWITTER: https://twitter.com/enoturista_
🔴 FACEBOOK: https://www.facebook.com/enoturista.cat/
🔴 MAIL: info@enoturista.cat