📁 Veure tots

Tumbet de llampuga, recepta mallorquina / Receptes de cuina

Un plat boníssim, típic de la cuina mallorquina. A finals d’estiu és l’època que podem trobar les llampugues. A molts llocs
és un peix desconegut, però és un peix molt popular i apreciat a Mallorca. Aquesta recepta és de Toni Rigó, del Celler Can Ripoll d’Inca. El podem presentar de diferents maneres, tal com es veu a la foto o amb cassoletes de fang individuals. Amb un parell de minuts us expliquem com peparar-lo. INGREDIENTS PER A 4-6 PERSONES 1 llampuga 3 patates 2 carabassons 2 albergínies 3 pebrots verds 3 tomàquets 2 fulles de llor Alls Farina 1 pols de sucre Oli d’oliva verge extra Sal Pebre negre mòlt Teniu totes les receptes al nostre blog de cuina www.kilometre0.cat. Si teniu algun dubte, no dubteu i pregunteu. Bon profit! Júlia i Montse