Tumbet de llampuga, recepta mallorquina / Receptes de cuina
Un plat boníssim, típic de la cuina mallorquina.
A finals d’estiu és l’època que podem trobar les llampugues. A molts llocs és un peix desconegut, però és un peix molt popular i apreciat a Mallorca.
Aquesta recepta és de Toni Rigó, del Celler Can Ripoll d’Inca.
El podem presentar de diferents maneres, tal com es veu a la foto o amb cassoletes de fang individuals.
Amb un parell de minuts us expliquem com peparar-lo.
INGREDIENTS PER A 4-6 PERSONES
1 llampuga
3 patates
2 carabassons
2 albergínies
3 pebrots verds
3 tomàquets
2 fulles de llor
Alls
Farina
1 pols de sucre
Oli d’oliva verge extra
Sal
Pebre negre mòlt
Teniu totes les receptes al nostre blog de cuina www.kilometre0.cat.
Si teniu algun dubte, no dubteu i pregunteu.
Bon profit!
Júlia i Montse