📁 Veure tots

Tastem el Trepat de Josep Foraster amb una hamburguesa healthy

El Trepat és el vi més clàssic del celler Josep Foraster, elaborat amb la varietat més arrelada de la Conca
de Barberà. El raïm més arrelat a la comarca es diu Trepat. El 98% del Trepat que hi ha plantat al món està a la Conca de Barberà. La majoria de vins negres solen tenir graus alcohòlics que van dels 13 als 15 graus (15% vol.). Aquest vi en té 12. És suau, subtil, ideal per àpats lleugers amb una copa. Per acompanyar el Trepat de Josep Foraster hem escollit una burger vegetariana, feta amb tofu i bolets. És un plat lleuger, mediterrani, ideal per acompanyar amb vins suaus i de varietats autòctones.  🔴 La nostra web: https://enoturista.cat/ ———SEGUEIX-NOS A LES XARXES SOCIALS—— 🔴 INSTAGRAM: https://www.instagram.com/enoturista/ 🔴TWITTER: https://twitter.com/enoturista_ 🔴 FACEBOOK: https://www.facebook.com/enoturista.cat/ 🔴 MAIL: info@enoturista.cat