La Teca

LLENTIES ESTOFADES de La Teca

LLENTIES ESTOFADES

Avui et presento un plat dellenties estofades a la manera tradicional, tal i com les feien a casa meva quan (més…)...
GELAT DE XIXONA de La Teca

GELAT DE XIXONA

Avui et proposo una forma de reciclar els torrons de Nadal: farem gelat de Xixona! Ben senzill i molt bo! Ingredients (més…)...
CALDERETA DE RAP AMB CLOÏSSES de La Teca

CALDERETA DE RAP AMB CLOÏSSES

Tornem als guisats! Avui cuinem una Caldereta de rap amb cloïsses per sucar-hi pa! Ingredients per a 5 persones: - 10 (més…)...
SAMFAINA AMB CONILL de La Teca

SAMFAINA AMB CONILL

Aquí teniu un plat més d'estiu, amb verdures i hortalisses dels horts del Maresme: samfaina amb conill Ingredients per a 6 (més…)...
SARDINES EN ESCABETX de La Teca

SARDINES EN ESCABETX

¿T'agrada l'escabetx? Si és així, has de tastar aquesta recepta de sardines en escabetx! És un plat d'estiu ideal, fàcil (més…)...
FARCELLETS DE VEDELLA de La Teca

FARCELLETS DE VEDELLA

T'atreveixes a fer un rostit diferent? Et convido a provar aquests farcellets de carn de vedella! És una forma diferent (més…)...
SUQUET DE PEIX | La Teca de La Teca

SUQUET DE PEIX | La Teca

Avui et proposo un plat de peix variat, gustós i vistós, el suquet de peix, antigament anomenat "sarsuela". INGREDIENTS PER A (més…)...