GALTES DE PORC | Gràcies pels 2000 subscriptors! 30 març, 2024 La Teca Moltes gràcies a cadascun dels subscriptors, sense vosaltres aquest canal no tindria sentit. Desitjo que us agradin les galtes de porc. (més…)...
LLENTIES ESTOFADES 22 febrer, 2024 La Teca Avui et presento un plat dellenties estofades a la manera tradicional, tal i com les feien a casa meva quan (més…)...
GELAT DE XIXONA 21 gener, 2024 La Teca Avui et proposo una forma de reciclar els torrons de Nadal: farem gelat de Xixona! Ben senzill i molt bo! Ingredients (més…)...
CANELONS DE NADAL (Ideals per Sant Esteve) 16 desembre, 2023 La Teca Ja s'apropen les festes de Nadal i vull celebrar-les amb vosaltres cuinant uns canelons de rostit! Estic segura que els (més…)...
CALDERETA DE RAP AMB CLOÏSSES 16 novembre, 2023 La Teca Tornem als guisats! Avui cuinem una Caldereta de rap amb cloïsses per sucar-hi pa! Ingredients per a 5 persones: - 10 (més…)...
PANELLETS TRADICIONALS – PINYONS, AMETLLA, COCO I XOCOLATA 23 octubre, 2023 La Teca Arriba la tardor i s'apropa Tots Sants. Et proposo aquesta recepta de panellets per celebrar la castanyada en família! Ingredients panellets (més…)...
Tiramisú – Fàcil i deliciós 15 octubre, 2023 La Teca Avui inauguro una nova secció de la Teca: la pastisseria. Ho faig amb un dels meus postres preferits, que, tot (més…)...
SAMFAINA AMB CONILL 16 setembre, 2023 La Teca Aquí teniu un plat més d'estiu, amb verdures i hortalisses dels horts del Maresme: samfaina amb conill Ingredients per a 6 (més…)...
SARDINES EN ESCABETX 28 agost, 2023 La Teca ¿T'agrada l'escabetx? Si és així, has de tastar aquesta recepta de sardines en escabetx! És un plat d'estiu ideal, fàcil (més…)...
CANELONS DE VERDURES 15 juliol, 2023 La Teca Aquests canelons els pots fer tant freds com calents! Tu com els prefereixes?...
FARCELLETS DE VEDELLA 5 juliol, 2023 La Teca T'atreveixes a fer un rostit diferent? Et convido a provar aquests farcellets de carn de vedella! És una forma diferent (més…)...
SUQUET DE PEIX | La Teca 11 juny, 2023 La Teca Avui et proposo un plat de peix variat, gustós i vistós, el suquet de peix, antigament anomenat "sarsuela". INGREDIENTS PER A (més…)...